Baunya memang menyererakan. Cuma yg trial ni dia kureng masin ckit sbb kitaorg decide nk wt aym golek pon last minute, perap pon kejap je la..rempah dia x sempat beramah mesra dgn ayam gitu.
Apa pon, cubaan kami berjaya!!!
Special thanks to Maklang for the yummy recipe..my husband who r so creative n innovative as well...wan yg jd tukang bakarnya n maktok yg tukang potong n masak rempahnya...n of coz la me yg supply brg paling penting iaitu ayam hehe
hasilnya sume dpt makan yeaaa....
akhirnya ayam yang terdera it pon sudah bertukar wajah dan rhoper. akibat kelalian petugas-petugas di kaunter pembakaran, makanya ayam yg terdera itu pon sedikit rentung. Ok, masa untuk makan lak...
sebenarnya ni gambar lama, masa bulan posa ari tu, sekarang harga makanan mahal tol, ayam golek kt pasar ramadan u, yg cinonet je dh 15 hinggit, mau x mau tepaksalah buat sendiri, lg puas ht, bajetpun save.
Nilah rhopernye ayam yg belum suam-suam kuku kt atas bara....resepi ni datang nun jauh dr taiping with love haha
No comments:
Post a Comment